Home > News > Stadionverbod voor man die veld KAA Gent bestormt
News

Stadionverbod voor man die veld KAA Gent bestormt

De dronken man die zondagavond in de tweede helft van KAA Gent – RC Genk het veld bestormde om scheidsrechter Boucaut een lesje te leren na enkele omstreden beslissingen, werd bestuurlijk aangehouden. Er wacht hem een stadionverbod van twee jaar en een fikse boete.


De kerel verraste de stewards door vanuit vak 228 over de reling van tribune 2 te springen. ‘Onwaarschijnlijk. Dat doe je alleen in beschonken toestand’, zegt directeur organisatie Dirk Piens.

Aan de diepe duik in de evacuatiegang hield de kerel alleen wat schrammen over. Daarna trok hij wel nog een fenomenaal sprintje in de richting van de ref die op dat moment al dekking zocht. Na een glijpartij op het natte veld kon de man worden ingerekend. De veiligheidsmensen waren compleet verrast door de actie.

Bier gooien
‘Het is geen bekende voor ons. We hebben de helft nieuwe supporters, waarvan een aantal de reglementen blijkbaar nog niet goed kent’, zegt Piens, die ook maatregelen aankondigt tegen het ‘gebrek aan respect’ onder de fans in tribune 2, waar geregeld met bier wordt gegooid.

Bron: Nieuwsblad.be

Leave a Reply