Home > News > Club Burgge-fans verstoren gesloten training
News

Club Burgge-fans verstoren gesloten training

Deze ochtend heeft een honderdtal Club Brugge-supporters de gesloten training van blauw-zwart onderbroken. Voorzitter Bart Verhaeghe en sportief manager Arnar Grétarsson gingen in gesprek met de ontevreden fans en moesten de heethoofden bedaren.Deze ochtend ging de training van Club Brugge twintig minuten later dan voorzien van start. De spelers werden eerst nog aangesproken door Bart Verhaeghe en Arnar Grétarsson en op hun plichten gewezen. Toen even later de kern van blauw-zwart naar de gesloten training ging, kwamen een honderdtal supporters het veld op.

Doordat Verhaeghe en Grétarsson in gesprek gingen met de heethoofden, konden de spelers hun training gewoon verderzetten. “Ik begrijp hun frustratie, maar zo’n actie helpt helemaal niet”, aldus de voorzitter.

“We hebben een goede staf, goede trainers, goede spelers, … Steun ze en geef ze de tijd om in het systeem te komen. Jullie moeten niet denken dat de spelers niet willen winnen”, sprak Verhaeghe. “Laat de trainer zijn werk doen. Het bestuur komt er niet in tussen. Laat de trainer maar bepalen wie speelt en wie niet, dat doen wij niet.”

Bron: hln

Leave a Reply