Home > News > Opnieuw honderden aanhoudingen hooligans Raja Casablanca
News

Opnieuw honderden aanhoudingen hooligans Raja Casablanca

De supporters van Raja Casablanca staan bekend als ontzettend gepassioneerde fans. De Raja Casablanca Ultras Eagles staan ook buiten Marokko bekend als zeer fanatieke supporters. Maar nadat er begin november 682 minderjarige hooligans werden aangehouden tijdens de voetbalwedstrijd Raja Casablanca tegen FAR Rabat, werden er 24 november 705 minderjarige hooligans gearresteerd tijdens de wedstrijd tussen Raja Casablanca en Wydad.


Alle hooligans werden aangehouden in de stadsdelen Anfa, Al Fida Mers Sultan, Hay Hassani, Sidi Bernoussi, Ain Chock en Ben Msik. De politie heeft gezorgd dat de hooligans niet het centrum konden bereiken van Casablanca. Voor de wedstrijd tegen FAR Rabat werden de aanhoudingen gedaan omdat de ‘voetbalsupporters’ voor het begin van de wedstrijd auto’s en bussen hadden vernield in Casablanca.

Een aantal relschoppers werden aangehouden voor diefstal en een jongeren had een steekwapen in zijn bezit. Ook ditmaal ging het niet om rellen tussen supporters van Raja en Wydad maar opnieuw om vernielingen. Van de 705 aangehouden hooligans had een persoon drugs in zijn bezit en twee hadden tijdens het rellen een straatroof gepleegd.

Bron: Crimescene.pro

Leave a Reply