Home > News > Supporters omsingelen geplaagde Been na nieuwe nederlaag
News

Supporters omsingelen geplaagde Been na nieuwe nederlaag

De supporters van RC Genk hebben donderdag na de met 3-0 verloren thuiswedstrijd tegen Sporting Charleroi verhaal gehaald bij trainer Mario Been. De coach presteerde over het algemeen uitstekend in 2013, maar toch sloot de club het jaar in mineur af; van de laatste zeven competitiewedstrijden werden er maar liefst zes verloren.


Na de nederlaag tegen Charleroi was voor enkele fans de maat vol. Op het moment dat de ex-trainer van Feyenoord wilde wegrijden, werd hij door zo’n vijftig supporters tegengehouden. Dat meldt TV Limburg. Zij vroegen hem om uit zijn auto te stappen en om tekst en uitleg te geven. Het gesprek verliep vervolgens op een beschaafde manier. Ook voorzitter Herbert Houben en spits Jelle Vossen moesten het ontgelden.

“Als de clubleiding vindt dat een ander het beter kan, dan hoor ik het wel. Ik heb er alle vertrouwen in dat het met deze groep goed komt”, reageerde Been. “Ik ga nu niet roepen dat we versterking nodig hebben, want dan doe ik mijn spelers tekort. Ik ga het ook niet op de vermoeidheid steken. Ik zag een groep die wilde, maar niet kon. Enkele bepalende spelers zijn niet in vorm, maar ik ga geen namen noemen. Het ligt niet in mijn aard om spelers openlijk af te vallen.”

Bron: soccernews

Leave a Reply