Home > News > Feyenoordsupporter 2 jaar lang afgeluisterd
News

Feyenoordsupporter 2 jaar lang afgeluisterd

Een 28-jarige Feyenoord supporters is zonder enige reden 2 jaar lang afgeluisterd, ook is hij 3 maanden geschaduwd. Dit werd gisteren aan de supporter gemeld middels een brief van het Openbaar Ministerie. Waarom de autoriteiten dit hebben gedaan krijgt hij geen antwoord op. De supporter zegt zelf dat hij nergens van word verdacht.

De supporter reageert met grote verbazing op de brief van het OM. Hij geeft wel toe da hij een fanatieke Feyenoord supporter is die soms uitwedstrijden bezoekt buiten de verplichte combiregeling om maar hij is geen lid van de harde kern. Nooit opgepakt, nooit veroordeeld, geen strafblad, geen stadionverbod en gebruikt geen verdovende middelen.

Hij is niet op z’n mondje gevallen laat hij weten aan het AD, daarom denkt hij ook dat de mensen, waaronder de Rotterdamse politie, hem kennen. Hij gelooft in de kracht van het woord en niet in geweld.

Onrust Maasgebouw
De Feyenoord supporter is er van overtuigd dat het afluisteren voortkomt uit zijn grote interesse voor Feyenoord. Het is wel toevallig dat het allemaal net begonnen is na de rellen bij het Maasgebouw. Hij was daar wel aanwezig maar deed er niet aan mee en stond zeker op 200 meter afstand van het hele gebeuren. Hij bemoeit zich bovendien met veel supporterszaken en bezoekt elke thuiswedstrijd.

In de brief die hij kreeg van het OM staat dat hij 3 maanden stelselmatig is gevolgd door onherkenbare politieambtenaren. In de tweede brief word gemeld dat zijn telefoonnummer meer dan 2 jaar is afgeluisterd.

Leave a Reply