Home > News > Vijf Eredivisie duels verplaatst vanwege ‘nucleaire top’
News

Vijf Eredivisie duels verplaatst vanwege ‘nucleaire top’

De KNVB gaat vijf Eredivisie duels verplaatsen vanwege de nucleaire top die gehouden word in Den Haag. Bij deze bijeenkomst komen 58 wereldleiders bijeen om te spreken over nucleair terrorisme. Hierbij zijn dagelijks 13.000 agenten nodig waardoor deze duels moeten wijken voor de bijeenkomst in Den Haag.

Eerder deze week meldde de KNVB dat de bond nog in overleg was met de politie en gemeenten maar de bond heeft nu toch besloten om de duels te verplaatsen. De volgende duels worden verplaatst:

Heracles Almelo – Feyenoord
RKC Waalwijk – Ajax
FC Twente – ADO Den Haag
Go Ahead Eagles – NAC Breda
FC Utrecht – Cambuur Leeuwarden

De duels moeten worden gespeeld op 2 april om 15.45 uur, met uitzondering van de wedstrijd RKC Waalwijk – Ajax die op 3 april zal worden gespeeld. Deze wedstrijden zijn niet te bezoeken voor supporters aangezien ze op een dinsdag- en woensdagmiddag worden gespeeld en ook nog eens om 15.45 uur. De KNVB heeft laten weten dat ze dit betreuren maar dat er geen andere uitkomst is omdat er in de avond geen voetbal mogelijk is door de Champions League.

Diverse clubs hebben dan ook al laten weten ze in protest zullen gaan tegen deze regeling van de bond. Wordt nog vervolgd dus..

Leave a Reply