Home > News > Facebook: Voetbalsupporters samen in actie!
News

Facebook: Voetbalsupporters samen in actie!

Dat de oproep (aangifte doen tegen burgemeesters in Nederland) van Lunatic News de afgelopen dagen onder supporters leeft, is wel gebleken aan de vele reacties, steunbetuigingen en nieuwsberichten die op Facebook en Twitter worden gedeeld, maar vooral de vele volmachten tot aangiften die we hebben mogen ontvangen van supporters door het hele land.

We gaan langzaam richting de 1.000 volmachten, een prachtig resultaat na iets meer dan twee dagen. Een teken dat veel supporters de absurde en idiote maatregelen met betrekking tot het bezoeken van uitwedstrijden, meer dan zat zijn. Tot hier en niet verder is de gedachte die bij veel supporters leven.

Na de vele positieve aandacht in de media, met een drietal radiointerviews en aandacht in landelijke en regionale kranten, vonden enkele supporters het de hoogste tijd worden om de actie uit te breiden, zodat meer mensen zich aan kunnen sluiten en we gezamenlijk strijden voor normalisatie en een beter uitwedstrijdenbeleid. Dat is wat we namelijk allemaal willen!

Op Facebook is er inmiddels door deze supporters de pagina ‘Voetbalsupporters samen in actie‘ geopend. Deze is toegankelijk voor iedere voetbalsupporter in Nederland, van welke club dan ook. Bezoek de pagina en word lid. Vergeet gelijk niet om ons te machtigen tot aangiften – mocht je dit nog niet gedaan hebben – tegen de burgemeesters die zich schuldig maken aan discriminatie en vrijheidsberoving.

Klik HIER om de supporterspagina te liken en op de hoogte blijven nieuwe ontwikkelingen.

Hier het radio fragment van de jongens van Lunatic News bij RTV Rijnmond

Voor supporters, door supporters!

1619212_1404111596525759_41417508_n-620x234

Via Lunatic News

Leave a Reply