Home > News > Hooligans FC Den Bosch en Feyenoord gestraft
News

Hooligans FC Den Bosch en Feyenoord gestraft

Drie hooligans die in december betrokken waren bij een vechtpartij in Den Bosch zijn woensdag veroordeeld tot werkstraffen, een celstraf en een boete. De mannen waren betrokken bij een georganiseerde vechtpartij tussen Den Bosch en Feyenoord.

Tientallen hooligans waren op zaterdagochtend 14 december met elkaar op de vuist gegaan in Den Bosch. De politie wist naderhand 6 hooligans te arresteren, tegen drie van hen kon niet genoeg bewijs gevonden worden en de resterende drie zijn dus nu veroordeeld.

Een man van 29 jaar uit Alphen aan de Rijn kreeg een rijontzegging voor twee maanden en een boeten van 200 euro. Een 23-jarige man uit Rosmalen kreeg 120 uur werkstraf en een voorwaardelijke celstraf van een maand. De laatste verdachte, een man van 23 uit Rosmalen kreeg een werkstraf van 60 uur.

De twee verdachten uit Rosmalen waren leden van de groep van Den Bosch, zij werden gewond aangetroffen in het ziekenhuis en in het stamcafé van de harde kern van de club uit Den Bosch. De 29-jarige man uit Alpen aan de Rijn hoorde bij de Feyenoord aanhang.

Leave a Reply