Home > News > Antwerp Casual Crew in commercialAntwerp Casual Crew in commercial
News

Antwerp Casual Crew in commercialAntwerp Casual Crew in commercial

VIER is een streetwear-winkel in Antwerpen(België) die onlangs een commercial uit heeft gebracht waarin de harde kern ‘Antwerp Casual Crew’ te zien is. Ze brengen vanaf nu een T-shirt op de markt in samenwerking met de Antwerp Casual Crew.

VIER is a streetwear store in Antwerp(Belgium) which has recently released a commercial featuring members of the ‘Antwerp Casual Crew’. The store is promoting their new T-shirt which they made together with the Antwerp Casual Crew.

De supporters gebruikten beelden van de bestorming van het terrein in de wedstrijd tegen Sint-Truiden om hun onvrede te uiten. Resultaat van deze actie was een nederlaag van 0-5 in de wedstrijd tegen Sint-Truiden en bovendien moest er een wedstrijd achter gesloten deuren gespeeld worden.

Bekijk hier de commercial:

VIER x ACC from VIER ANTWERP on Vimeo.

The supporters used images of the storming of the terrain in the match against Sint-Truiden to express their discontent. Result of this action was a 0-5 defeat in the match against Sint-Truiden and in addition there was a match to be played behind closed doors.

Check out the commercial:

VIER x ACC from VIER ANTWERP on Vimeo.

Leave a Reply