Home > News > Zwolle supporters op eigen vervoer naar Amsterdam
News

Zwolle supporters op eigen vervoer naar Amsterdam

Zondag speelt PEC Zwolle tegen Ajax in de Arena om de Johan Cruijff-schaal. Hierbij werden de supporters verplicht om naar de hoofdstad af te reizen middels de door de club georganiseerde buscombi. De supporters van Zwolle moesten voor deze combi € 42,50 betalen en dit schoot natuurlijk veel supporters in het verkeerde keelgat.

Nu hebben de supporters van PEC Zwolle echter een maas in het net gevonden om de wedstrijd toch te bezoeken voor een normale prijs. Bij de Albert Heijn in Zwolle en de directe omgeving waren kaarten verkrijgbaar door middel van een winactie. Elke klant kreeg bij besteding van 20 euro of meer een actiecode, na het invoeren van deze code kreeg de klant een mail waarin er 2 toegangskaarten werden gegeven voor de wedstrijd tegen Ajax.

Op deze manier hebben meer dan 1400 Zwolle supporters kaarten weten te bemachtigen voor een spotgoedkope prijs, in vergelijking met de combi regeling, maar mogen ze bovendien op eigen houtje naar Amsterdam af reizen. Naast de 1400 supporters op eigen vervoer zullen er ook nog 600 de wedstrijd bezoeken middels de combiregeling.

PEC Zwolle voorzitter Adriaan Visser beoordeelt de actie als belachelijk van de KNVB. Hij reageert: ‘Eigenlijk te gek voor woorden, wij moeten onze supporters met allerlei beperkende regelingen kaartjes verkopen en via kennelijk een eigen sponsor is het party Hamster tijd.’. De club zal de KNVB formeel gaan aanspreken over dit incident.

Foto RTV Oost
Foto: RTV Oost

Leave a Reply