Home > News > Wedstrijd FC Den Bosch – Top Oss stilgelegd wegens ongeregeldheden
News

Wedstrijd FC Den Bosch – Top Oss stilgelegd wegens ongeregeldheden

Vandaag is de wedstrijd FC Den Bosch – Top Oss tweemaal stilgelegd door de scheidsrechter wegens ongeregeldheden tussen de supportersgroepen van Den Bosch en Oss.

Aan het begin van de middag werden er al Oss supporters teruggestuurd die volgens geruchten later op de dag weer hebben geprobeerd om met eigen auto’s in het uitvak te komen.

Tijdens de wedstrijd klom een supporter over de hekken het veld op waardoor de scheidsrechter zich genoodzaakt zag om de wedstrijd stil te leggen. Voor aanvang van de wedstrijd werd er al een hek open gebroken door de Top Oss supporters waarna er een korte vechtpartij plaatsvond met de Den Bosch supporters. De ME greep in en sloeg de supporters snel terug het uitvak in.

Tijdens de wedstrijd bleef de ME rond het uitvak met daarin de Top Oss supporters. Diep in de tweede helft onstonden er nogmaals ongeregeldheden maar dit keer op de M-Side waar de harde kern van Den Bosch zich bevind. Zij kwamen tot het hek van het uivak waar ze weer weg werden geslagen door de ME.

@FCDBFans
Foto: @FCDBFans

@Teun_V
Foto: @Teun_V

@luuk_muller
Foto: @Luuk_muller

Leave a Reply