Home > News > Hooligans opgepakt bij vechtpartij
News

Hooligans opgepakt bij vechtpartij

Zeven hooligans zijn zaterdagochtend vroeg aangehouden na een vechtpartij in het centrum van Goirle. Een Ajaxfan raakte lichtgewond, meldt de politie zaterdag.

De vechtpartij ontstond rond 03.00 uur nadat vier supporters van Ajax en vijf van Feyenoord ruzie hadden gekregen in een eettent. Een van de Ajaxfans verliet de zaak, maar werd gevolgd door een aanhanger van de rivaliserende club. Een handgemeen waarbij de Ajaxfan klappen kreeg ontstond.

De Ajaxfan ging vervolgens weer naar binnen, maar zag daarop dat buiten een groep aan het vechten was. Een van de vrienden van de man werd daarbij getrapt en geslagen en raakte lichtgewond. Maar ook de Ajaxfans lieten zich niet onbetuigd; over en weer werd geslagen.

Agenten hebben zeven hooligans opgepakt. Een van de hooligans, een 26-jarige man uit Hilvarenbeek, verzette zich tegen zijn arrestatie, waarop de politie hem met geweld oppakte. De man die gewond raakte bij de vechtpartij is naar een ziekenhuis gebracht. Hij is later die nacht opgepakt en in een cel gezet. Bij de arrestaties is een steekwapen in beslag genomen. De verdachten zijn 19, 20, 20, 21, 22 en 26 jaar en komen uit Hilvarenbeek, Goirle, Esbeek en Tilburg.

Leave a Reply