Home > News > Kampioensfeest Feyenoord wellicht niet op Coolsingel
News

Kampioensfeest Feyenoord wellicht niet op Coolsingel

Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam is voorlopig niet al te enthousiast over een mogelijk kampioensfeest van Feyenoord in het centrum van de stad. ‘In 1999 ging het fout bij het kampioenschap. Er werd destijds zelfs geschoten op de Coolsingel.’

‘Toen is er een rapport verschenen waaruit eigenlijk is gebleken dat de Coolsingel niet geschikt is voor huldigingen. Als het zich voordoet gaan wij er weer naar kijken en nemen we een besluit’, zegt Aboutaleb bij RTV Rijnmond.

‘De vraag is of ik dat wil, om het hele centrum af te zetten met containers. Daar moet ik goed over nadenken’, vervolgt de burgervader.

Eerst moet Feyenoord maar eens kampioen worden, zo zegt Aboutaleb. ‘Wij houden er rekening mee dat Feyenoord kampioen kan worden. Natuurlijk moeten de supporters, de club en de stad elkaar moed in blazen om dat einddoel te halen, maar over een huldiging wil ik in alle rust nadenken met de korpschef en de officier van justitie’, aldus de 51-jarige burgemeester.

Feyenoord staat met nog zeven speelrondes te gaan in de Eredivisie op de derde plek, met slechts één punt achterstand op koploper Ajax.
Feyenoord coolsingel

Leave a Reply