Home > News > Schorsingen na vechtpartij voetbalwedstrijd Langenboom
News

Schorsingen na vechtpartij voetbalwedstrijd Langenboom

Voetbalclub FC Schadewijk Oss heeft twee spelers voor het leven geschorst. Aanleiding is de grote vechtpartij zaterdagmiddag tijdens een voetbalwedstrijd tegen SES Langenboom.

Dat meldt Omroep Brabant.

Tijdens de wedstrijd werd een speler van Langenboom onderuit gehaald door een speler van Schadewijk Oss. De actie leverde de overtreder een rode kaart op, waarna hij de onderuit gehaalde speler tegen zijn hoofd schopte.

Na de schop liep de wedstrijd uit de hand. Spelers van beide clubs en toeschouwers gingen elkaar te lijf. De scheidsrechter deelde vervolgens nog twee rode en twee gele kaarten uit.

 

Geen excuus

FC Schadewijk Oss heeft hierop besloten twee spelers per direct voor het leven te schorsen, namelijk de overtreder en een andere speler die de scheidrechter na de eerste rode kaart bedreigde.

“Ze zijn niet meer welkom bij de club. Hier is geen excuus mogelijk,” laat voorzitter Hildo Offenberg weten. “Overigens herkennen wij beide spelers hier niet in”, vervolgt hij.

De club zal zondag nog een officiële verklaring naar aanleiding van de incidenten en de schorsing op zijn website plaatsen.

Bron: nu.nl

Leave a Reply