Home > News > Willem II boos op stenen gooiende Dordrecht-fans
News

Willem II boos op stenen gooiende Dordrecht-fans

De clubleiding van Willem II is niet te spreken over de ongeregeldheden na het gewonnen uitduel met FC Dordrecht (0-2). Daarbij liepen vrijdagavond twee jeugdige supporters van de Tilburgse club lichte verwondingen op.

“Na de wedstrijd ontstonden er problemen toen supporters van de thuisploeg een hek doorbraken. Ze kregen de mogelijkheid om bij de supportersbussen van Willem II te komen en gooiden met stenen”, aldus de Tricolores. “Een aantal ruiten van de bussen sneuvelden en hierbij raakten twee kinderen gewond. Er werd niet of nauwelijks opgetreden door de autoriteiten in Dordrecht.”

“Wij betreuren het dat er supporters gewond zijn geraakt en zijn verontwaardigd over het optreden van de autoriteiten in Dordrecht. Willem II zal maandag om opheldering vragen bij de Dordtse autoriteiten en gaat de schade aan de bussen verhalen bij FC Dordrecht en haar supporters.”

De thuisclub verzekerde zich ondanks de nederlaag van de eerste periodetitel in de Jupiler League. Concurrent FC Eindhoven verloor namelijk eveneens thuis, met 1-2 van Jong Ajax.

Bron: FCupdate.nl

Leave a Reply