Home > News > Supporters FC Den Bosch plaatsen doodskist in Utrecht
News

Supporters FC Den Bosch plaatsen doodskist in Utrecht

Een zeer opmerkelijke actie van een aantal ‘supporters’ van FC Den Bosch hebben de gemoederen doen oplopen in Utrecht. Zo plaatste de Den Bosch-aanhang een doodskist voor de deur van het stadion de Galgenwaard in Utrecht.

FC Den Bosch gaat vanavond(woensdag) in het bekertoernooi op bezoek bij FC Utrecht. De supportersgroepen van de teams hebben al jaren een strijd lopen en deze lijkt met het onderlinge duel weer boven te komen. Buiten een doodskist werd er ook een groot spanddoek met ‘Utrecht Dood’ opgehangen. Daarnaast werden de supporters van Den Bosch via de website van de supportersvereniging opgeroepen allemaal in het zwart gekleed te komen.
Het is niet de eerste keer dat supporters van FC Den Bosch in een zwart daglicht komen te staan. Een klein deel van de groep staat bekend om zijn radicale acties. Zo ging het vorig jaar ook al mis in het bekertoernooi. Tijdens de wedstrijd met AZ moest het duel worden gestaakt wegens racistische oerwoudgeluiden richting het adres van Jozy Altidore. Daarnaast werd de grensrechter ook bekogeld met sneeuw- en ijsballen tijdens het duel.

Bron: V-bal

Leave a Reply